Yılın Son Kampanyası: Kitap Dolu Bir Yılı Karşılamak İçin Son Fırsat!

 Sevgili Kitapsever Dostlar,

Yeni yıl öncesi Kayra Han Sahaf olarak sizlere bir haberimiz var: Yılın Son Kampanyası! Başlangıç 26 Aralık 2023'te ve bitiş 1 Ocak 2024'te olacak bu özel fırsatla, kitaplarla dolu bir yılı daha uğurlayacağız.

Neden bu kampanya bu kadar özel derseniz, işte cevabı:

250 TL ve Üzeri Alışverişlerde %5 Sepet İndirimi Evet, yanlış duymadınız! Alışverişlerinizde 250 TL ve üzeri harcadığınızda, sepetinizdeki her şeyde %5 indirim fırsatını kaçırmayacaksınız. Sevdiklerinize ve kendinize kitap dolu bir yılbaşı hediyesi vermenin en ekonomik yolu bu kampanyada!

500 TL ve Üzeri Alışverişlerde Sürpriz Bir Hediye Kitap/Çizgi Roman Ve sürpriz zamanı geldi! 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde sizi özel bir hediye bekliyor. Hangi kitap ya da çizgi roman olduğunu söylemeyelim, sürprizi bozmak istemeyiz, değil mi?

Yılın son günleri, okumak için yeni dünyalar keşfetmek için muhteşem bir fırsat. Kayra Han Sahaf olarak, her bir kitapseverin bu coşkulu zamanlarda kitap dolu anılar biriktirmesini istiyoruz. Bu kampanyayla, hem kütüphanenizi zenginleştirme hem de sevdiklerinize unutulmaz hediyeler verme şansını yakalayabilirsiniz.

Unutmayın, bu özel fırsat 1 Ocak 2024'te sona erecek. Bu yılbaşı alışverişinizi Kayra Han Sahaf'tan yapın, okuma tutkunuz için harika bir başlangıç yapın!

Kampanya başladı ve raflarımız dopdolu! Haydi, yılın son alışverişini yapmak ve kitaplarla dolu bir yıla merhaba demek için bizi ziyaret etmeyi unutmayın: https://www.nadirkitap.com/kayra-han-sahaf-sahaf571825.html

Sevgiyle, Kayra Han Sahaf


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Aradığınız Mangalar Bu Adreste: Kayra Han Sahaf

Kayra Han Sahaf: Renkli Bir Dünyanın Kapılarını Aralayın