Kayra Han Sahaf: Renkli Bir Dünyanın Kapılarını Aralayın

Edebiyat, tarih, mitoloji, felsefe, psikoloji, sosyoloji, bilim, din gibi geniş bir yelpazede nitelikli kitapların yanı sıra çizgi romanlardan manganın büyülü dünyasına, figürlerden tasolara, CD ve DVD'lerden nostaljik müzik ve film kasetlerine kadar geniş bir efemera koleksiyonunu da sizin için bir araya getiriyoruz.

Kültürün Derinliklerinden Sanal Raflara

Zengin kültürel mirasın izlerini taşıyan önemli kitaplarla birlikte, popüler kültürün renkli dünyasını da bünyesinde barındıran 7000'den fazla çeşidiyle pek çok kişinin ilgi alanını kapsayan bir dünyayı sanal raflarında sunuyoruz.

Nadir Kitap ve Kitantik Sitelerinde Satış

Kredi kartıyla ödeme yapmak isteyen müşterilerimiz için online satış platformlarındayız.

Bornova Canım Öğretmenim Parkı’nda Elden Teslim

İzmir Bornova'da bulunan Canım Öğretmenim Parkı'nda randevulu teslim hizmeti sunuyoruz. Satın almak istedikleri ürünler için 0538 503 75 01 numaralı telefona arama ya da Whatsapp yoluyla ulaşıp sipariş oluşturabilir; önceden planlanan bir zamanda elden teslim alabilirsiniz,

Yeni Keşifler İçin Biz Buradayız!

Siz de Kayra Han Sahaf'ın zengin arşivini keşfetmek veya koleksiyonunuza eşsiz parçalar eklemek isterseniz, sanal raflarımıza göz atabilirsiniz! Bizimle bu yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Aradığınız Mangalar Bu Adreste: Kayra Han Sahaf

Yılın Son Kampanyası: Kitap Dolu Bir Yılı Karşılamak İçin Son Fırsat!